Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Monsters of Rockabilly

Evenement Navigation

 

Op 14 oktober 1990 speelde Batmobile op het eerste Mönsters of Röckabilly Festival in Noorderligt. Precies 27 jaar later keert Batmobile terug naar Tilburg. Dit keer in Club Smederij, samen met Milwaukee Wildmen en Golly Gosh Darn.

 
Monsters of Rockabilly is net zo rauw, hard en strak als destijds, weliswaar in een nieuwe zaal maar zeker met de zo kenmerkende sfeer van het festival. Het is zowel een ode aan het legendarische Mönsters of Röckabilly uit de jaren negentig als ook een nieuwe impuls voor de bloeiende rockabilly- en psychobillyscene in Brabant.
 

line-up

Golly Gosh Darn
Golly Gosh Darn schrijft haar eigen nummers, muzikaal beïnvloed door verschillende stijlen zoals rockabilly, country blues, swing, punkrock en fifties surf. Het geluid kan omschreven worden als groot en levendig, altijd aanstekelijk en eventueel subtiel. De diversiteit in stijlen en hoge energie maakt de Golly Gosh Darn-show een must om te horen en te zien.

Milwaukee Wildman
Milwaukee Wildmen zijn een begrip in de internationale psychobilly wereld. Dit wordt niet alleen zo gezien door de hardcorebilly liefhebber, ook punks en metalheads weten dit energieke trio te waarderen. En niet zonder reden: als geen ander weten ze de vibe van pure rock&roll, rockabilly, punk en psychobilly te mixen zonder daarbij te vervallen in clichématige 3 akkoorden pomprock. Puur, onversneden en compromisloos beuken de mannen er inmiddels 25 jaar op los. Van LA tot St. Petersburg, grote festivals en kleine venues: “Wildmen always deliver”. 2017 staat in het teken van het 7e album “Blood Moon Shadow” en brengt hen, naast festivals en optredens in o.a. Spanje, Finland, Engeland en Rusland ook op “Monsters of Rockabilly”.

Batmobile
Batmobile behoeft weinig uitleg meer. Het is een begrip onder de rockabilly/ psychobilly liefhebbers en valt al ruim dertig jaar in de smaak van de VS tot Japan. Batmobile wordt gezien als een van de eerste en meest vooraanstaande Nederlandse groepen in het dit genre. In 1990 aanwezig op het eerste Monsters of Rockabilly festival en nu zijn ze terug.
Rock and Roll, dat is waar DJ Theunis voor staat. Tussen de acts zal hij zijn vinyl laten horen.

Tickets

Regular Tickets € 22,50
 
Koop nu tickets!
 

 

 

book a table

Gegevens

Begin:
14 oktober 2017 @ 19:00
Einde:
15 oktober 2017 @ 01:00
Kosten:
€22,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/867977950020404/

Organisator

Sweeet

Locatie

Club Smederij
€22,50