fbpx
Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

SMEDERIJ PRESENTS W/ DJ St. Paul | Smederijtuin

Tickets

18 SEPTEMBER
18:00 – 23:30

π’πŒπ„πƒπ„π‘πˆπ‰ 𝐏𝐑𝐄𝐒𝐄𝐍𝐓𝐒 𝐖/ 𝐃𝐉 𝐒𝐓. 𝐏𝐀𝐔𝐋
Time: 18:00 – 23:30
2 Persoonstafel €11,25.-
4 Perssoonstafel €21,25.-
Tickets:Β https://eventix.shop/dkjjrnzm
𝐃𝐉 𝐒𝐓. 𝐏𝐀𝐔𝐋
Dj St. Paul ✝️ gelooft niet in genres. Zijn sets zijn breder dan de dijbenen van Fredericus van Utrecht. Een stijl die goed past bij het poppodiumcircuit waarin hij grootgebracht is. In TivoliVredenburg host St. Paul al twintig jaar elke week de Pop-O-Matic. Onder het credo Different Styles, Different People, One Love worden op deze drukbezochte avonden decennia aan popmuziek gegoten in één vloeiende mix.
St. Paul drukt zijn eclectische stempel ook graag op de festivals. Met bonkend hart host hij al jaren podia op 𝐁𝐞𝐬𝐭 𝐊𝐞𝐩𝐭 π’πžπœπ«πžπ­ en 𝐈𝐧𝐭𝐨 π“π‘πž π†π«πžπšπ­ π–π’ππž 𝐎𝐩𝐞𝐧, maar een overschot aan zendingsdrang bracht hem het afgelopen jaar net zo makkelijk naar Lowlands, Kaltern Pop, Filmfestivals, Museumnachten en een kleurrijke karavaan aan clubs.
Mooie liedjes is het enige dat hem interesseert. Of dat nou dikke hits, obscure nuggets, het piepjonge heden of een diepgrijs verleden betreft, is bijzaak. Voor een setje generieke glijers mag u gerust iemand anders bellen.
Nu vrijdag 18 september op ons terras.
book a table

Gegevens

Datum:
september 18
Tijd:
18:00 - 23:30
Evenement Categorie:

Organisator

Club Smederij
Phone: 06-17000528
Email: info@clubsmederij.nl
Website: clubsmederij.nl

Locatie

Club Smederij