fbpx
Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Join The Festival

Tickets

DATUM & TIJD
15 MAART

15:00 – 23:00

ENTREE (INCL. SERVICEKOSTEN)
Benefit ticket: €17,25

LET’S JOIN, DO GOOD AND HAVE FUN!
Een benefietfestival “to join again”.

Toffe artiesten en vette DJ’s staan klaar om er samen met jou een topfeest van te maken! Join us 15 maart 2020, 15.00u, Club Smederij, Tilburg.

About:
Ik ben Iris Rijsdijk-van Eerd en dit is mijn verhaal:

6 jaar geleden liep ik niet-aangeboren hersenletsel (NAH) op na een hersenvliesontsteking in mijn 2e zwangerschap. Mijn energieke, sportieve en ambitieuze leven is sindsdien veranderd in een leven waarin niets meer vanzelfsprekend is en veel rust nodig is. Zie voor wat mij overkwam onderstaande link:

https://actie.hersenstichting.nl/team/team-iris

Tijdens mijn actie voor de hersenstichting werd ik meerdere keren geattendeerd op een kliniek in Amerika, www.cognitivefxusa.com. Waar ik de Tilburg Ten Miles voor liep, blijkt daar al beschikbaar: een effectief trainingsprogramma bij NAH. Hoewel niet wetenschappelijk bewezen, zijn de resultaten zeer indrukwekkend. Ik moet het proberen, het zou een verbetering van kwaliteit van leven kunnen betekenen voor mij en mijn gezin.

De totale kosten bedragen ongeveer € 15.000. Een serieus bedrag. Vrienden organiseren daarom dit benefietfeest voor mij, hoe lief! En helemaal in mijn straatje: toffe locatie, gave artiesten, lekkere dj’s en vooral heerlijk samen feesten.
Ik zal er zijn, met oordoppen en eventueel een zonnebril, maar genietend van ieder moment. Op weg naar misschien weer een stapje verder naar mijn oude ik. Kom je ook?

Join The Festival!

Liefs Iris

LINE-UP
BrugKlasBeatz

Gil & Megas
Cheyenne Toney
305
Cynthia Lacle
Marit & Bloom
Caz August

book a table

Gegevens

Datum:
maart 15
Tijd:
15:00 - 23:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

Club Smederij
Phone: 06-17000528
Email: info@clubsmederij.nl
Website: clubsmederij.nl

Locatie

Club Smederij