fbpx
Laden Evenementen

« All Evenementen

Smederij Cinema – GOLDIE (verplaatste editie)

Evenement Navigation

Tickets

DATUM & TIJD
26 MAART

20:00 – 23:00

ENTREE (INCL. SERVICEKOSTEN)
Filmtickets: €7,25

KLEURIJKE EXPLOSIE IN DE HARDE REALITEIT 
(scroll down for English)

Donderdag 28 mei
Club Smederij
Deuren open 20:00
Start film 20:20

GOLDIE
Sam de Jong – 88 min.  – Eng spoken / Eng subs.

De tweede Smederij Cinema film spat van het doek. De kleurrijke visueel stilistische film over de eigenwijze Goldie (18), die na de arrestatie van haar moeder vecht om haar zusjes bij zich te houden. Met een flinke dosis glamour toont de film de rauwe realiteit van een meisje met weinig mogelijkheden, maar des te meer kracht, bravoure en doorzettingsvermogen.

De 18-jarige Goldie woont in New York en droomt ervan door te breken in de entertainment business door als hiphop-danseres te verschijnen in een videoclip. Ze wil hiermee geld verdienen om haar minderjarige zusjes uit de klauwen van de jeugdzorg te houden nadat hun moeder is opgepakt. De weg naar het gedroomde succes is vol tegenslagen maar de eigenzinnige Goldie laat zich daardoor niet uit het veld slaan. Het beroemde model Slick Woods speelt de hoofdrol en maakt met de film haar acteerdebuut. Een visueel Goldie is de nieuwe film van Sam de Jong die in 2015 debuteerde met de veelgeprezen film Prins.

Smederij Cinema is de terugkerende filmavond in Club Smederij. Films die gedachten smeden, Met verhalen over de rafelranden van het leven. In liefdevolle samenwerking met Pop Up Cinema, met dank aan Toffey.
—————————-
*ENGLISH*

Thursday 28 mei
Club Smederij
Doors open 20:00
Start film 20:20

GOLDIE
Sam de Jong – 88 min.  – Eng spoken / Eng subs.

Colorful film about Goldie, the headstrong, feisty teenager who fights to keep her sisters with her after their mother has been arrested. Sprinkled with a healthy dose of glamour, this film shows the stark reality of a girl who has few options, and yet still seems to have near-infinite power, bravura and persistence.

book a table

Gegevens

Datum:
mei 28
Tijd:
20:00 - 23:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:

Locatie

Club Smederij

Organisator

Pop Up Cinema & Club Smederij