fbpx
Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

The Gap | Club Smederij

Tickets

DATUM & TIJD
29 FEBRUARI

23:00u – 04:00u

ENTREE (INCL. SERVICEKOSTEN)
Gratis Evenement

LEEFTIJD
18+

๐—˜๐— ๐—œ๐—ก๐—˜๐—  ๐—ฉ๐—ฆ ๐— ๐—”๐—–๐—›๐—œ๐—ก๐—˜ ๐—š๐—จ๐—ก ๐—ž๐—˜๐—Ÿ๐—Ÿ๐—ฌ, ๐—Ÿ๐—œ๐—Ÿ ๐—ž๐—œ๐—  ๐—ฉ๐—ฆ ๐—ก๐—œ๐—–๐—ž๐—ฌ ๐— ๐—œ๐—ก๐—”๐— ๐—˜๐—ก ๐—ช๐—œ๐—Ÿ๐—˜๐—ฌ ๐—ฉ๐—ฆ ๐—ฆ๐—ง๐—ข๐—ฅ๐— ๐—ญ๐—ฌ. ๐—ญ๐—ข๐— ๐—”๐—”๐—ฅ ๐—ช๐—”๐—ง ๐—š๐—ฅ๐—ข๐—ง๐—˜ ๐—ฆ๐—ง๐—ฅ๐—œ๐—๐——๐—˜๐—ก ๐—ง๐—จ๐—ฆ๐—ฆ๐—˜๐—ก ๐——๐—˜ ๐—ข๐—š’๐—ฆ ๐—˜๐—ก ๐——๐—˜ ๐—ก๐—œ๐—˜๐—จ๐—ช๐—ž๐—ข๐— ๐—˜๐—ฅ๐—ฆ ๐—•๐—œ๐—ก๐—ก๐—˜๐—ก ๐——๐—˜ ๐— ๐—จ๐—ญ๐—œ๐—˜๐—ž๐—ช๐—˜๐—ฅ๐—˜๐—Ÿ๐——.

Van diss tracks naar tweets tot instagramvideoโ€™s die de hele wereld heeft kunnen bekijken. Kortom de oldschools nemen het op tegen de newschools en zetten hun beste beetje voor om er als winnaar uit te komen. ๐™’๐™ž๐™š ๐™จ๐™ช๐™ฅ๐™ฅ๐™ค๐™ง๐™ฉ ๐™Ÿ๐™ž๐™Ÿ?

๐Ÿฅ‡In the GAP neemt ๐™Ÿ๐™ค๐™ฃ๐™œ ๐™ฉ๐™–๐™ก๐™š๐™ฃ๐™ฉ het op tegen de ๐™š๐™ง๐™ซ๐™–๐™ง๐™š๐™ฃ ๐™ก๐™š๐™œ๐™š๐™ฃ๐™™๐™จ ๐Ÿฅ‡.
Jij kan ze supporten door op de dansvloer je beste two-step te laten zien op de Hiphop/R&B-nummers van de oude stempel of door te dabben met je maten op de Hiphop/R&B-nummers van nu. Ze gaan samen de strijd aan om te kijken wie nou de echte winnaar is!

๐™‡๐™ž๐™ฃ๐™š ๐™ช๐™ฅ ๐ŸคŸ:

โ†˜๏ธ Mojy
โ†˜๏ธ OWZY
โ†˜๏ธ Dj sueside
โ†˜๏ธ CALUNDร‰

๐˜Ž๐˜ณ๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ด ๐˜Œ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต

book a table

Gegevens

Begin:
februari 29 @ 23:00
Einde:
maart 1 @ 04:00
Evenement Categorieรซn:
, ,

Organisator

Club Smederij
Phone: 06-17000528
Email: info@clubsmederij.nl
Website: clubsmederij.nl

Locatie

Club Smederij