fbpx
Club Smederij Logo

NACHTCLUB IN SPOORZONE TILBURG

FAQ

veelgestelde vragen

No problem, because we can speak English! Send us any question you have and we will be more than happy to help. Contact info@clubsmederij.nl. You can also reach out to us on Facebook and Instagram.

Huisregels Club Smederij
Dit zijn spelregels om het voor iedereen gezellig te houden.
1. Toegang vanaf 18 jaar, tenzij anders vermeld.
2. Binnen zijn de landelijke regels met betrekking tot het rookverbod van kracht. Roken is in het gebouw niet toegestaan. Club Smederij verhaalt een eventuele boete op de overtreder.
3. Het is niet toegestaan om andere bezoekers hinderlijk, agressief, discriminerend of intimiderend te bejegenen. Wees lief voor elkaar.
4. De bezoeker kan worden blootgesteld aan geluidsniveaus boven de 90 dBA. Bescherming van het gehoor valt onder de eigen verantwoordelijkheid van de bezoeker. Oordoppen zijn beschikbaar, vraag ernaar bij het personeel.
5. De bezoeker dient instructies die gegeven worden door het (veiligheids)personeel direct op te volgen. Bij het niet naleven van deze instructies kan de toegang worden ontzegd.
6. Wapens, messen en harddrugs zijn verboden. Bij constatering hiervan wordt de politie altijd gewaarschuwd.
7. Het is niet toegestaan om zonder toestemming:
– Professionele camera- of opname apparatuur te gebruiken;
– Medicatie mee te nemen zonder doktersvoorschrift;
– Dieren mee te nemen;
– Te handelen in soft- en harddrugs, goederen (waaronder toegangskaarten) en/of zich schuldig te maken aan heling;
– Vernielingen, vandalisme en/of diefstal te plegen. Eventueel veroorzaakte schade wordt verhaald op de veroorzaker(s);
– Zonder toestemming promotiemateriaal te verspreiden in en om het gebouw;
– Glaswerk mee naar buiten te nemen.

8. Bij overtreding van onze huisregels vervalt de geldigheid van het entreebewijs en wordt de toegang voor een bepaalde periode ontzegd.
9. Bij overtreding van onze huisregels hebben bezoekers geen recht op restitutie van entreegeld.
10. Bij constatering van ernstige overtredingen worden bezoekers aangehouden en overgedragen aan de politie. Bij constatering van strafbare feiten wordt ook aangifte bij de politie gedaan.
11. Servicekosten zijn altijd voor de gebruiker, ook als er tickets omgeruild worden. Als de organisator besluit het evenement te annuleren, dan worden de betaalde ticket kosten vergoed exclusief servicekosten. De servicekosten worden door het bedrijf wat de ticketverkoop faciliteert niet vergoed.

Onze maximale capaciteit is 500 personen

OV
Club Smederij ligt op ±10 minuten lopen van Centraal Station Tilburg. Wij zijn gemakkelijk te voet bereikbaar via de noordzijde van het station.
ROUTE – Sla rechtsaf bij het verlaten van het station en neem de Locomotiefboulevard, vervolg je route tot je RAW tegenkomt, sla linksaf op de Willem II passage en volg deze tot je op een binnenplaats uitkomt, ga op de binnenplaats rechtsaf en steek deze over om bij Club Smederij te komen.

Eigen vervoer
Club Smederij ligt middenin de Spoorzone in Tilburg, ons navigatieadres is: Burgemeester Brokxlaan 8-82, er is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid vlakbij.
We zijn ook gemakkelijk bereikbaar met de fiets. Vanuit het centrum kun je vanuit de Spoorlaan via de Willem II passage naar Club Smederij toe. Vanuit alle andere richtingen zijn we bereikbaar via de Burgemeester Brokxlaan. Er zijn verschillende plekken rondom de club waar je je fiets neer kunt zetten.

Er zijn regelamtig wat werkzaamheden rondom ons gebouw, mocht een van deze routes afgesloten zijn raden wij Google Maps (of een andere navigatie) aan voor een alternatieve route

Club Smederij ligt vlak naast een groot parkeerterrein. Je kunt daar parkeren voor €1,40 per uur met een maximum van €7,- per dag.
Geen plek meer? Dan kun je altijd nog kijken naar de parkeervlakken aan Burgemeester Brokxlaan.

Je kunt je kaarten meestal online kopen. Kijk op onze programma pagina voor alle feestjes of klik op de link van een specifiek feestje. Houd er rekening mee dat ticketprijzen meestal excl. servicekosten zijn en je deze ook moet betalen bij aanschaf van een ticket.
Als een avond niet is uitverkocht in de voorverkoop kun je vaak ook nog een kaartje aan de deur kopen.
Als een avond wel is uitverkocht maak dan altijd gebruik van Ticketswap om nog aan kaarten te komen

Servicekosten verschillen per feest. Houd er rekening mee dat ticketprijzen excl. servicekosten zijn en je deze ook moet betalen bij aanschaf van een ticket. Kijk altijd per event wat de extra kosten zijn.

Wanneer een event wordt afgelast zullen we dit zo snel mogelijk laten weten. Als er tickets zijn gekocht krijg je natuurlijk je geld terug, tenzij er sprake is van een overmacht situatie. Als er iets voorvalt wat buiten onze macht ligt waardoor wij een evenement moet aflassen zijn wij niet verplicht om geld terug te betalen.

Mocht je een kaartje gekocht hebben voor een evenement wat wordt verplaatst dan schuift je ticket mee naar de nieuwe datum. Kun je niet komen op de nieuwe datum dan betalen we alsnog je kaartje terug, tenzij er verplaatst is vanwege een overmacht situatie. Als er iets voorvalt wat buiten onze macht ligt waardoor wij een evenement moet verplaatsen zijn wij niet verplicht om geld terug te betalen.

Als je niet meer kunt (of wilt) komen of als je een kaartje over hebt maak dan altijd gebruik van Ticketswap om je tickets te verkopen. Dit is de meest veilige manier voor iedereen.

Onze ticketpartner Eventix zorgt samen met onze resale partner Ticketswap voor een goede overdracht.

Iedereen is welkom in Club Smederij!
Je mag zijn wie je bent en dragen waar je je fijn bij voelt. We willen een sfeer creëren waar iedereen zich comfortabel bij voelt, daarom vragen we je ook om je aan de huisregels te houden.
Op reguliere clubnachten sluiten om 2:00 onze deuren en dan kom je, zelfs met een ticket, niet meer naar binnen

Voor de meeste evenementen geldt een minimumleeftijd van 18+ (ID is verplicht).
Af en toe is er een uitzondering op deze regel, bekijk goed per evenement vanaf welke leeftijd je binnen mag om onaangename verrassingen aan de deur te voorkomen.

Vanaf 1 januari 2020 zijn wij een pin-only locatie en kun je aan de bar alleen met je pinpas of creditcard betalen.

Voor het gebruik van lockers heb je nog wel cash nodig, per gebruik betaal je met een €2,- muntstuk. Heb je geen cash bij je dan is er de mogelijkheid om aan de bar een €2,- muntstuk te pinnen.

Het is vanaf 1 maart 2020 niet meer mogelijk om Club Smederij consumptiemunten in te leveren.

Er zijn kluisjes aanwezig in Club Smederij, per gebruik betaal je €2,-.
Heb je geen cash bij je dan is er de mogelijkheid om aan de bar een €2,- muntstuk te pinnen.

Op loopafstand van Club Smederij ligt in hartje centrum Mercure Hotel Tilburg Centrum. Een kamer boek je snel via deze link.
Zoek je iets dichterbij de snelweg, dan is Hotel Ibis Tilburg de perfecte optie! Een kamer boek je snel via deze link.

Ben je iets verloren in Club Smederij? Stuur ons een bericht via info@clubsmederij.nl, Facebook of Instagram dan gaan wij op zoek naar je verloren spullen. Probeer zo precies mogelijk uit te leggen wat je kwijt bent zodat wij beter kunnen zoeken.

Heb je iets gevonden? Dan kun je dat melden via dezelfde kanalen dan doen wij ons best om het weer bij de rechtmatige eigenaar te krijgen

Je kan in Club Smederij worden blootgesteld aan geluidsniveaus boven de 90 dBA. Bescherming van het gehoor valt onder de eigen verantwoordelijkheid van de bezoeker. Oordoppen zijn beschikbaar aan de bar, vraag ernaar bij het personeel.

Ja, onze zaal is praktisch gelijkvloers (met hier en daar wat kleine drempels bij de deuren), er is een MIVA toilet aanwezig en ons personeel helpt je graag bij de bar met bijvoorbeeld een mobiele pin terminal.

Meestal is er voldoende plek voor een rolstoel, bij twijfel kun je altijd een mailtje sturen naar info@clubsmederij.nl voor meer info over verwachtte drukte en mogelijkheden voor een bezoek.

Ja dat kan! Klik op het kopje “Verhuur” voor meer informatie.

We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe mensen voor achter de bar of als floormanager. Als je interesse hebt kun je mailen naar: Thomas@clubsmederij.nl

Als je een ticket hebt gekocht en je kunt het niet vinden, hebt het niet ontvangen of het is per ongeluk verwijderd. Geen paniek! Onze ticketpartner Eventix heeft een handige manier om je tickets te vinden klik hier

Bij het kopen van een kaartje én bij het betreden van ons terrein stem je ermee in dat er mogelijk beeldmateriaal van je gemaakt kan worden. Dit beeldmateriaal kan mogelijk gebruikt of gedeeld worden op social media. Mocht er belang zijn bij het verwijderen van een bepaalde foto neem dan contact met ons op via: info@clubsmederij.nl, Facebook of Instagram. Wij staan open om de foto nogmaals te beoordelen. Als wij de reden en/of de foto niet belastend genoeg vinden, blijft de foto online.

1. Contactgegevens
www.clubsmederij.nl Burgemeester Brokxlaan 8-84, 5041 SB Tilburg

2. Persoonsgegevens die wij verwerken
Club Smederij verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.
Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
– Voor- en achternaam
– Gender
– Leeftijd
– Adresgegevens
– E-mailadres

Wij vragen deze gegevens enkel wanneer je een kaartje voor een van onze evenementen koopt of inschrijft voor onze nieuwsbrief! In alle gevallen zullen we zo weinig mogelijk persoonsgegevens van je vragen.

3. Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over website bezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je ervan overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@clubsmederij.nl

4. Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken.
Club Smederij verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Het afhandelen van jouw betaling.
– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder (alleen wanneer je hier toestemming voor geeft via een opt-in).
– Inzicht in wie er kaartjes koopt. Hoe oud onze bezoekers zijn, waar ze vandaan komen. Zo kunnen we nog onze feestjes nog beter maken.
– Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren voor een van onze evenementen.

5. Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Club Smederij bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. We bewaren contactinfo van onze kaartkopers voor 6 jaar, dit is strikt voor eigen gebruik en zal nooit zonder toestemming met derden worden gedeeld. Wilt u dat we dit eerder verwijderd hebben? Kijk dan even bij punt 8.

6. Delen van persoonsgegevens met derden
Club Smederij verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Club Smederij blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

7. Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Club Smederij gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

8. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Club Smederij en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdracht van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@clubsmederij.nl

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek.

Club Smederij wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit- persoonsgegevens/tip-ons 

9. Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Club Smederij neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via

Heb je nog andere vragen? Mail je vraag naar: info@clubsmederij.nl of stuur een bericht via Facebook of Instagram en we proberen zo snel mogelijk met een antwoord te komen.

Duurzaamheid is belangrijk voor Club Smederij (Festival) vanwege verschillende redenen. Allereerst vinden wij de toekomst van onze planeet en de mensen die erop wonen heel belangrijk! Door de club en het festival zo duurzaam mogelijk te organiseren proberen we zo min mogelijk impact op de directe omgeving te hebben. Dit doen we onder andere door: actief te kijken naar duurzaamheid bij de inkoop waarbij we bijvoorbeeld letten op verpakkingsmateriaal en de recyclebaarheid van het afval wat wordt geproduceerd. Dit doen we ook door: zo goed mogelijke afvalscheiding. En dit doen we door: zo min mogelijk ‘single-use materiaal’ te gebruiken en aan te bieden aan bezoekers. Daarnaast werken we met een statiegeldsysteem, hier volgt de uitleg:
1. Bij binnenkomst krijg je van ons een recycle token
2. Deze recycle token lever je in bij de bar bij je eerste bestelling
3. Vanaf dan geldt je beker (of je blikje) als recycle token
4. Ben je je beker (of blikje kwijt), betaal je €0,50 voor een nieuwe beker
5. Samen proberen we ons terrein en de wereld een beetje schoon te houden ♻️